MUUSIKAAUHINDADE GALAL ESINEVAD CARTOON, TANEL PADAR & THE SUN NING ELINA BORN

elinaborn8

“Eesti Muusikaauhinnad 2016” galakontserdi esinejate rea avavad Tanel Padar & The Sun, Cartoon ja Elina Born.

Juba väga tuntud esinejate kõrval on “Eesti Muusikaauhindadel” rõõm näha laval Cartooni, kes on teinud aastal 2015 kiireima ja üllatusliku tähelennu. Muuhulgas on kaheksa kuud tagasi loodud bändi laulu “On & On” YouTube keskonnas kuulatud juba üle kuue miljoni korra.

Tanel Padari & The Suni jaoks oli aasta 2015 eriti tihe ja töine. “Üle viie aasta tuli eelmisel aastal välja lausa kaks plaati: suvel “Ma näen sind” ning sügisel “Veidi Valjem kui Vaikus III”,” ütles Danel Pander.

Elina Born iseloomustas enda möödunud muusikaaastat kui erakordset. “Sain kogeda midagi vapustavat, milleks oli Euroopa suurimal muusikaüritusel esinemine, ilmus minu debüütalbum ning kohtusin väga paljude inimestega, kellele meeldib minu muusika. Oli palju esinemisi ja aasta lõpus sain tegeleda ka näitlemisega,” ütles laulja.

Suurejooneline auhinnatseremoonia toimub 28. jaanuaril Nordea kontserdimajas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.