KAUNITARIDE TRIO LA PHOENIX AVALDAS UUE MUUSIKAVIDEO JA TUTVUSTAB UUT KOOSSEISU

laphoenix3

Neidude ansambel La Phoenix avaldas uuel aastal mõnusa video Stingi loole “Englishman in New York”.

Video loole “Englishman in New York” tutvustab ühtlasi ka bändi uuenenud koosseisu saksofoniga.

“Uuel aastal ikka uue hooga! Tõime La Phoenixi kollektiivi sisse veelgi ägedama instrumendi, milleks on saksofon ning meiega liitus veel üks andekas muusik – Eliisa Elfenbein,” räägivad bändi liikmed viiuldajad Johanna Marie Ainomäe ja Sandra Hiie.

2016 aastast kuulub La Phoenixi põhikoosseisu küll tšello asemel saksofon, kuid siiski on oodata ka kontserte keelpillikoosseisus. Juba mõne nädala pärast sõidavad tüdrukud turneele Itaaliasse, kus suurtes Põhja-Itaalia kontserdisaalides tulevad ettekandele kõik neli Mozarti flöödikvartetti koostöös noore itaalia flööditalendi Tommaso Bencioliniga. Veebruaris saab samu kontserte kuulata ka Eestis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.