JANICE ANNAB 2016. AASTAL VÄLJA DEBÜÜTALBUMI

Janice

Janice ehk Jaanika Merelaht, kes laulnud ansamblis Släm ning kelle tuntumad soololood on “Children” (Wh1telandiga), “Langevad suled” (Bennex’iga), “Kuum” (Demie’ga) ja “Adrenaliin”, teatas Facebookis, et loodab järgmisel suvel anda välja debüütalbumi.

Lauljatar kirjutab: “Palju-palju aega on möödas uutest lugudest :(. Tegelikult on asjad nii, et olen terve suve ja pool sügist kogunud inspiratsiooni uue muusika jaoks. Pikalt oli raske midagi uut luua, kuid lõpuks olen jõudnud selleni, mis mulle väga meeldib ja kõnetab. Minu koostöö ja muusikategemine Tõnis Lillega on jõunud täiesti teisele tasemele! Kallid sõbrad, ei taha kiirustada, aga suveks peaks teieni jõudma minu esimene album! :). Pool materjali on juba valmis!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.