METALBÄND CANTILENA SAI VALMIS UUE MUUSIKAVIDEO

cantilena1Täna avaldas Eesti raskeroki üks tunnustatumaid metalbände Cantilena oma uue muusikavideo. Klipp valmis nende uuele singlile “No. 1”, mis ühtlasi on ka esimene uue lauljaga salvestatud teos. 

Bändi senine solist Madis Velström vahetati välja Pakistanist pärit laulja-kitarristi Asim Searahi vastu. Asim tegutses tuntud Soome bändis Kiuas. Bändi trummar ning manager Tõnis Noevere tõdes, et bänd on selle suure muutusega saanud palju lisajõudu edasiarenguks ning saavutanud palju ühisema keele nii muusika kirjutamisel, kui ka bändi arendamisel.

Muusikavideo ilmus koostöös Balti Filmi- ja Meediakooliga. Režissööriks Marko Järv.

Cantilena koosseis: Asim Searah – vokaal, kitarr, Tõnis Noevere – trummid, Stas Zalmanov – bass, vokaal ja Slava Zalmanov – kitarr.

Bänd esineb 26. detsembril Tallinna rokiklubis Tapper, kus astuvad üles ka Aggressor, Rattler ja Aghor.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.