“EESTI TOP 50” SELGITAB TAAS VÄLJA AASTA PARIMA MUUSIKAVIDEO

Video filmimineUue aasta 7. jaanuaril näitab ETV2 taas läbilõiget viimase aasta kodumaiste muusikavideote paremikust. Pingerivi selgitatakse vahemikus 17. detsembrist 5. jaanuarini veebihääletuse teel üle 160 video vahel, mis on 2015. aastal läbi käinud ETV2 iganädalasest edetabelisaatest “Eesti TOP 7”.

Hääletada saab mitme video poolt kuni 5. jaanuarini  12:00 siitkaudu.

Viiskümmend videot, mis koguvad enim hääli, avalikustatakse 7. jaanuaril ETV2 erisaates “Eesti TOP 7: 2015. aasta parimad videod”.

Varasemail aastail “Eesti TOP 50” sildi all toimunud menukamate muusikavideote väljaselgitamine toimub juba kuuendat korda. Aasta tagasi valiti TOP 50 number üks videoks Epp Kõivu “Linn on minu” (Demie remix), 2013. aastal Metsakutsu “11”, 2012. aastal Ans. Anduri “Nüüd käin ringi zombina”, 2011. aastal Ewert and the Two Dragonsi “Good Man Down” ning 2010. aastal August Hunti “Thomas Malthus on surnud, mu arm”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.