UUS JÕULUSINGEL: CARINE JESSICA & LA PHOENIX ANDSID KOOS LOO VÄLJA

pididnad.jpg

Carine Jessica ja La Phoenix, kes juhtisid  septembri lõpus ja oktoobri alguses kolmel korral looga “No Butterflies” MuusikaPlaneedi TOP 10 tabelit, andsid välja uue singli “Pidid nad ju täituma”.

La Phoenix’isse kuuluvad Johanna Marie Ainomäe, Sandra Hiie, Silvia Ilves ja nendega on ühinenud ka saksofonist Eliisa Elfenbein. Loos teevad muusikutena kaasa ka Kirke Karja, Daniel Reinaru ja Egon Veevo.

Loo sõnum on soovideajale kohane: “Meil kõigil on soove, mille täitumisest unistame. Vahel võib tunduda, et kõik soovid polegi mõeldud täituma. Kuid alati jääb püsima lootus. Sest kui unistustesse piisavalt uskuda, pidid nad ju täituma.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.