GRETE KLEIN JA MARGUS VAHER AVALDASID KOOS ROMANTILISE DUETI

vaherjaklein1

Grete Klein avaldas koos Margus Vaheriga akustilise dueti. Värske lugu kannab nime “Ma valin Sind” ning selle muusika ja sõnade autoriks on Vaher.

“Laul räägib kahe armastaja kohtumisest, teiseteise leidmisest ja äratundmisest, et lõpuks on leitud teineteises kodu! Kirjutasin loo ainult kaks nädalat tagasi ja kui Gretega seda ühel mõnusal tormisel sügisõhtul jämmisime, sain aru, et soovin selle salvestada duetina ja koos Gretega. Mulle meeldib ta mahe ja sügav tämber – ta võiks rohkem akustilisi kontserte anda!”, ütles Vaher.

Grete iseloomustab lugu nii: “Kohe kui Margus mulle seda lugu mängis, tundsin, et see on see laul, mille võiks koos, duetina salvestada ja välja anda. Pala ise on selline mõnusalt voolav ja südamlik.”

Laul on salvestatud RoundSound stuudios. Loo helirežissöör on Tanel Maandi ning viimase lihvi andis loole Johannes Lõhmus. Kitarril mängib lisaks Margusele ka hinnatud kitarrist Paul Neitsov.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.