IKEVALD RANNAP ANDIS VÄLJA ESIMESE PLAADI

livelove1

Laulja ja laulukirjutaja Ikevald Rannap sai valmis oma esimese lühiplaadi “LiveLoveLaugh”, kus kõlavad kuus uut lugu. Kõik plaadile koondatud lood on valminud viimase aasta jooksul.

Plaat on loodud mõeldes kuulajatele, kes tahavad ületada oma hirme, kinnistada positiivset mõtlemist või ka lihtsalt head muusikat nautida.

Singel uuelt plaadilt “Got My Focus On” hakkab raadiojaamades kõlama tänasest.

Alates tänasest digitaalselt saada oleval plaadil teevad muusikat Ricardo Guarilha, Silver Ulvik, Valdur Viiklepp, Carl Tuulik ja Rene Puura. Üks lugu on salvestatud ka New Yorkis Nick Morani, Diego Voglino ja Adam Armstrongi poolt.

Ikevald Rannapi uued lood on masterdatud mainekas Los Angelese Igloo Stuudios, mille arsenalis on juba 19 Grammyt.

Uue plaadi lood on kirjutatud koos Neil Diercksiga, kes on Berklee School of Musicu õppejõud ning olnud ka Ikevaldi juhendajaks. Ta on aastaid töötanud ka Warner/Chappell Music jaoks Nashville-s laulukirjutajatega. Nende toodang on muuhulgas ka Ricky Martini, Faith Hilli ja Christina Aguleira repertuaaris.

“Got My Focus On” tuletab meelde, et kuigi asjad võivad olla vahest halvasti, siis toredatele asjadele elus keskendudes võib kõik muutuda. “Oluline on keskenduda heale ja see mõjutab kogu meie elu positiivses suunas,” selgitas Ikevald laulu saamislugu.

“Muusika kuulajana on mulle alati meeldinud lood, mis tõstavad tuju, annavad jõudu ja mille järgi on hea kaasa laulda. Selle tõttu kirjutasin plaadi “LiveLoveLaugh”, millel 6 väestavat lugu,” lisas Ikevald.

Ikevald Rannap on laulja ja laulukirjutaja, kes on viimase 8 aasta jooksul esinenud nii Eestis kui välismaal erinevate bändide solistina.

  • Lugu saab alla laadida siit.
  • Lühiplaati saab osta siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.