MENUBÄND CURLY STRINGS ÜLLITAS VÄRSKE LOO

Viimati täiendatud 3. detsembril kell 15:10

muueiloe1

Äsja Põhja-Ameerika tuurilt naasnud menubänd Curly Strings andis välja uue singli, mis on salvestatud kantripealinnas Nashvilles. Singli “Muu ei loe” muusika kirjutas ansambli kitarrist Jalmar Vabarna ning sõnad tuntud poeet Aapo Ilves, loo arranžeeris Curly Strings.

“Oleme sel sügisel peaasjalikult loominguga tegelenud. Suvel oli meil väga palju kontserte ja väga palju häid emotsioone. Selle pealt oli mõnus uut musa kirjutada. Ameerika Ühendriikidesse läksimegi suvel tekkinud mõtteid talletama,” räägib ansambli mandoliinimängija Villu Talsi.

“Lisaks proovitegemisele oli muidugi ka väga palju muud huvitavat, mida avastada,” lisab Curly Stringsi viiuldaja ja solist Eeva Talsi. “Käisime näiteks New Yorgis Broadwayl teatris ning külastasime oma iidoli, mandoliinikuninga Chris Thile kontserti Morristownis,” lisab Eeva.

Kokku veetis bänd ookeani taga kaks ja pool nädalat ning Nashville stuudiosessioonist tõid nad kaasa ka video loole “Muu ei loe”. “See oli elu parim stuudiokogemus,” pajatab Jalmar Vabarna. “Läksime hommikul kella kümneks stuudiosse ja meid võeti vastu nagu oleksime vanad sõbrad. Läks vaevalt kümme minutit, kui juba hakkasime salvestama, kõik oli paigas,” lisab Vabarna.

Lives kuuleb Curly Stringsi sel aastal veel vaid kahel ainumal korral – 28. detsembril mängib Curly Strings Tartus Väikses Vanemuises ning 29. detsmbril Tallinnas Norde Kontserdimajas.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.