EESTI MUUSIKAAUHINNAD 2016 JAGATAKSE KÄTTE JAANUARI LÕPUS

Ines ja Ott Lepland

Eesti muusikaauhinnad 2016 auhinnatseremoonial tunnustatakse 28. jaanuaril lõppeva aasta parimaid kodumaiseid artiste. Auhindu jagatakse parimatele albumitele nii popi, rocki, folgi, klassika kui ka teistes valdkondades ning kuulutatakse välja aasta parim laul ja muusikavideo.

Galal astuvad üles käesoleva aasta silmapaistvaimad artistid, kes toovad publikuni just selleks õhtuks kavandatud erilahendustega etteasted. Gala piletid tulevad müüki detsembri alguses.

Eesti muusikaauhindade nominendid ja võitjad valib välja muusikavaldkonna professionaalidest koosnev üle 100-liikmeline žürii. Eelmisel auhinnatseremoonial sai enim auhindu Curly Strings kes viis koju neli trofeed, sealhulgas aasta albumi ja aasta aarima laulu eest. Kahes kategoorias võitsid Karl-Erik Taukar, Maria Minerva ja Trad.Attack!.

Eesti muusikaauhindade võistluse korraldamist toetavad ka Eesti autorite ühing ja Eesti esitajate liit. Auhinnatseremooniast teeb otseülekande TV3.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.