AHJUSOE RÄPIPALA FOFKINILT JA SKIDOOLT: LUGU SUUNAB ERISTAMA OLULIST EBAOLULISEST

fofkin2

Fofkin, tuntud ka kui üksluguaastasmees, on taas ühendanud jõud biidimeistri Skidooga, et välja anda lugu “Katuseaken”. Lugu suunab inimesi rohkem märkama ja eristama olulist ebaolulisest: “Hinnangud kaota ära, hetkeks sa silmad sule. Vaata, need on sinu ja minu, meie maailma mured”.

Räpploo idee sündis enam kui aasta tagasi pärast traagilist sündmust Viljandis. Autorid leiavad, et meie ümber on väga palju, mis jääb märkamata. Olukord Eestis pole üldse nii roosiline kui koguaeg paista lastakse, eriti noorte ja laste jaoks. Selleks, et üldse midagi muutuks on vaja kõikidel rohkem märkama ja tegutsema hakata. Liiga palju on sellist “kui minuga seotud pole, siis on ükskõik” suhtumist.

Mehed leiavad ühiselt, et igaüks saab ise otsustada, mis radapidi ta käib ja mida teeb ning antud looga maailma muuta ei üritata (kuigi nii võib tunduda). Pigem lihtsalt juhtida tähelepanu hetkeolukorrale.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.