KUULA: MIKK MÄEL ILMUS KAASAHAARAV SINGEL “MEIE AEG ON KÄES”

mikkmäe9

Mikk Mäe on “Su nägu kõlab tuttavalt” saate kõrvalt valmis saanud oma järjekordse singli “Meie aeg on käes”. Tegemist on lauluga, mille leiab ka kahe nädala pärast ilmuvalt Mikk Mäe omanimeliselt debüütalbumilt.

Muusikapala viisi autoriks on Tomi Rahula, sõnade autoriteks Anni Rahula ja Kristjan Vardja.

“Uus singel on minu peagi ilmuvalt plaadilt, mis tuleb välja juba 3. detsembril. Üle-eestiline plaadituur algab juba 4. detsembril,” kommenteerib Mikk Mäe. “Oma esimese plaadi ilmumise emotsioone on raske isegi sõnadesse panna. Olen väga tänulik kõikidele laulukirjutajatele, kes on mind oma loomingut esitama usaldanud.”

Mikk Mäe omanimeliselt debüütplaadilt leiab lugusid Tanel Padarilt, Hendrik Sal-Sallerilt, Tomi Rahulalt, Kaspar Kallustelt ning teistelt tunnustatud muusikutelt.

Singel on salvestatud Sinusoid Stuudios ning loo produtsendiks on Tomi Rahula.

Mikku on võimalus esinemas näha ja plaadil olevaid lugusid otseesituses kuulata üle-eestilisel tuuril – 4. detsembril Rapla klubis Madhouse, 5. detsembril Pärnu klubis Sugar, 11. detsembril Tartu ööklubis Atlantis, 17. detsembril Tallinnas, Von Krahlis ja 18. detsembril Võru ööklubis Tartu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.