DRAAKONID ÜLLITASID MUSAVIDEO VIIMASE ALBUMI NIMILOOLE “CIRCLES”

circles1

Novembri alguses Von Krahlis viis järjestikust väljamüüdud kontserti andnud Ewert and The Two Dragons on valmis saanud uue video oma viimase albumi nimiloole “Circles”. Video autoriks on Helen Takkin ning peaosas kaks suurepärast Eesti näitlejat – Maiken Schmidt ja Ott Kartau. Video on filmitud ühe võttega oktoobris Karksi-Nuias.

Režissöör Helen Takkini sõnul räägib video lämmatavast paratamatusest, kui keegi sinu jaoks oluline ootamatult su elust lahkuda otsustab ning antud olukorrast tingitud inimlike emotsioonide virrvarrist: “Minu jaoks on see muusikaline pala liigutavalt kurb, aga selles on mingit sorti valusat lootust paremaks tulevikuks. Kui ma selle video lugu välja mõtlema hakkasin ja seda muusikat kuulasin, siis kangastus mu silme ette see stseen ja need karakterid umbes täpselt nii nagu nad lõpuks ka üles filmitud said. Ma arvan, et see on hea muusika üks võimsamaid omadusi, kui üks lugu suudab sinu sees mingi ukse lahti kangutada ja seal oma elu elama hakata.”

Erki Pärnoja“”Circles” on kirjutatud ajal, kui avastasin, et mu elu oli pikki aastaid kulgenud justkui ringis. Alati jõudsin tagasi samasse raskesse kohta, kus ma tegelikult üldse ei soovinud olla. “Circles’i” kirjutamine aitas mu mõtted ja tunded endale selgeks teha ja sõnastada. Ja see vabastas mind. Nii et peamiselt räägib see lugu muutustest ja muutumisest. See teema puudutab mingil moel kõiki. Helen Takkini pilt ja perspektiiv sellele loole on ilus ja valus ja eluline. “Circles” sai endale ühe dimensiooni juurde ja veel nii rikka, sügava ja kauni,” selgitab loo autor Erki Pärnoja.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.