MAARJA-LIIS ILUSA VÄRSKELE SINGLILE “TULILINNUD” VALMIS VIDEO

Maarja "Tulilinnud"Maarja-Liis Ilusa uuele loole “Tulilinnud” valmis müstiline muusikavideo, mis on loodud koostöös fotograafi Laura Nestoriga.

“Viimati tegin muusikavideo siis, kui olin veel Universali artist. See oli üle kümne aasta tagasi. Tänapäeval suurt väljundit muusikavideotele ei ole, kuid see lugu inspireeris mind väga,” kommenteeris Maarja värske video saamislugu.

Loo muusika on kirjutanud Rolf Roosalu. Teksti autor on Aapo Ilves, kes sidus tulilinnumüüdi põhjamaise metsalooga. “Tulilind ehk fööniks sümboliseerib elu ja surma vaheldumist, igikestvat taassündi. Ta elab kaua, põleb oma kaneeliokstest pesas ereda leegiga tuhaks, millest tõuseb taas, ja tema imeilus laul paneb päikesejumala kaarikugi igal hommikul korraks peatuma,” selgitas Ilves.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.