KUULA JÜRI POOTSMANNI SINGLIT “AGA SIIS”!

Jüri Pootsmann

“Eesti otsib superstaari” tänavune võitja Jüri Pootsmann avaldas singli “Aga siis”, mis osales ka tänavusel Eesti Laulu konkursil, kuid poolfinaali ei jõudnud. Võistlustules on Pootsmann looga “Play”.

Lugu kõlab ka Jüri Pootsmanni minialbumil, mis on koos fänniraamatuga saadaval 16. novembrist.

Minialbum sisaldab nelja uut lugu ning valmis koostöös Vaiko Epliku ja Sten Sheripoviga. Plaadilt leiab ka Spotify Eesti rekordi püstitanud superstaarisaate võidusingli “Torm”.

Minialbumiga kaasnevast fänniraamatust saab lugeda lavatagusest elust, Jüri tegemistest, ambitsioonidest ning sellest, mis noort lauljat inspireerib. 28-leheküljelisest raamatust leiab seni avaldamata pildimaterjali ning sõna võtavad ka muusikud, sõbrad ja fännid.

Jüri Pootsmann "Aga siis"Minialbumi esimese singli “Aga siis” autor on Sten Sheripov ning lugu on alates tänasest eksklusiivselt Spotifyst kuulatav. “Uus singel on ikka väga-väga hea minu arvates. Olen ülimalt rahul, et sain Steni ja Vaikoga oma esimese minialbumi teha. Salvestusperiood oli rahulik ja äärmiselt huvitav,” rääkis Jüri. “Kohati uskumatu mõelda, et ilmub plaat, kus saab kuulata minu häält ja laule, mis on kirjutatud selliste kõvade meeste poolt,” lisas muusik.

Pühapäeval, 29. novembril toimub Kohvikus Sinilind esitluskontsert. Jüri astub esimest korda suurele lavale koos enda äsja kokku tulnud bändiga, mille liikmeteks Joonas-Mattias Sarapuu, Siim Avango, Pent Järve ja Hans Kurvits.

26. novembril kell 18:00 saab aga Solarise keskuse Apollos kuulda uusi lugusid akustilises võtmes ning toimub ka autogrammisessioon.

Kuula singlit “Aga siis” siitkaudu!

1 vastus

  1. 6. nov. 2015 @ 18:38

    […] tunnistas, et kõige rohkem on tal kahju sellest, et Jüri Pootsmanni lugu “Aga siis”, mis täna ka singlina avaldati, edasi ei pääsenud. “Kuigi üks teine Jüri lugu jõudis kahekümne hulka, siis see lugu […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: