ZEBRA ISLAND AVALDAS OMA EESTI LAULU POOLFINAALI PÄÄSENUD LOO “HOW MANY TIMES”

Zebra Island

Neli aastat tagasi asutatud elektrooniline popbänd Zebra Island avaldas täna oma uue singli “How Many Times”, mis eile Eesti Laul 2016 poolfinalistide sekka valiti.

“Laul räägib sellest, et meie eksistents on pidevas muutumises: need kes me olime eile, ei ole me enam täna ega homme. Elu on orgaaniline protsess, mitte staatiline tuiamine,” rääkis Zebra Islandi võluv lauljatar Helina Risti.

Laulukonkursi žürii liige Valner Valme tõstab Zebra Islandi uue loo peale kaks pöialt püsti ja võtab asja kokku: “Hea bass, sulnis laul, plastiline produktsioon, proff ülesehitus, mulle meeldib. Samm edasi!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.