ANSAMBLILT SMILERS ON UUT KRAAMI OODATA

Hendrik Sal-SallerEesti publiku lemmikansambel Smilers rõõmustab kuulajaid uue singliga – nimelt ilmub 9. novembri õhtul, peale uue kodumaise sarja “Üheotsapilet” (TV3, algus kell 21:30) avaosa ansambli värske lugu nimega “Et sa teaks”.

“Lugu oli mul peas juba olemas, ootas lihtsalt õiget aega. Kui Toomas Kirss helistas, uuest sarjast rääkis ning musa küsis, läks tuluke põlema… Lugesin avaosa stsenaariumi läbi ning oli selge, et need kaks – lugu ja sari – sobivad,” rääkis loo autor Hendrik Sal-Saller (pildil). Laulule on fimitud ka video, mida on esmakordselt võimalus näha just esmaspäeva õhtul ansambli Facebooki lehel.

Lisaks tunnusloole on Hendrik Sal-Saller koos Smilersi kidramehe Erko Laurimaaga loonud ka kogu sarja muusikalise tausta. “See on Eestis esmakordne, et ei kasutata lugusid siit ja sealt, vaid ainult spetsiaalselt sarjale loodud originaalmuusikat. Koostöö on olnud igati põnev ja produktiivne,” lisab uue 12-osalise kodumaise teledraama “Üheotsapilet” produtsent Toomas Kirss.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.