HOMEBOY & KETLIN SULLI ÜLLITASID VIDEOSINGLI “MINU KROON”

HomeboyPärnust pärit räppar Tarmo Aun, kelle artistinimeks on Homeboy, avalikustas koos lauljatar Ketlin Sulliga uue video “Minu kroon”.

Homeboy kommentaar MuusikaPlaneedile:

“Uus laul “Minu kroon” (ft. Ketlin) on täiesti värske lugu järgmiselt (neljandalt) Homeboy albumilt, mis näeb ilmavalgust 2016. aastal.

See lugu valmis tänu ühele andekale muusikaprodutsendile. Dirty West Productioni nime all tegutsev noormees saatis mõned nädalad tagasi selle tausta, mida sai üheskoos veel lihvitud ja millele kirjutasin sõnad järgi. Rääkisin Ketlinile ideest ja nii saigi valmis laul “Minu kroon”. Lugu on lühike, kuna see on tegelikult tulevase albumi esiklaul ja see on albumi nö. sissejuhatus. Laul kõlab veidi üleolevalt, samas enesekindlalt. 15 aastat kogemust on igati aus ja õiglane öelda, et olen saavutanud päris palju ja julgen lausuda: Minu kroon, seda peast ei saa kista!

Video idee peale tuli Ketlin, millega nõustusin koheselt ja asusime tegutsema. Võtsin ühendust oma tädiga, kes omakorda viis meid kokku Tõstamaa kooli direktoriga. Võtsime viimasega ühendust – saatsin kirja, tutvustasin lugu ja ta oli nõus lubama seal [koolis] filmida. Paar päeva hiljem võtsime linti ja nüüd on ta ka kõigile leitav Youtube’i keskkonnast.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.