VAL TVOAR AVALDAS OMA ESIMESE DIGI-EP “INTO THE UNKNOWN”

Val Tvoar

Kodumaine rokimaastik on nüüd nelja loo võrra rikkam, sest oma värske EP avaldas rokikollektiivi The Sun kitarrist Tarvo Valm, kelle muusikaliste tegemiste nimekirja on lisandunud sooloprojekt Val Tvoar.

See on ansamblite Soul Thrower ja Pärl looja ning liikme Tarvo Valmi värskeim muusikaline eneseväljendusvorm, mis varasemalt Me Myself and I nime all paljudele muusikasõpradele ilmselt tuttav.

Värske EP jaoks on Tarvo Valm ise loonud ja RoundSound Stuudios sisse mänginud kareda kõlaga meloodilised stoner-pungilikud ja rokenrollist tulvil lood, mille iseloomu võiks julgemad võrrelda Kyussi või Foo Fightersiga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.