KEVADEL ILMUB INESE JÄRGMINE ALBUM

Eda-Ines Etti

Lauljatar Ines, kellel ilmus hiljuti singel “Maailm minu ümbert kaob”, rääkis raadio Uuno hommikuprogrammis, et tegeleb uute lugude salvestamisega ning järgmist plaati on oodata “poole aasta jooksul”.

Ines Inese viimane täispikk album “Kas kuuled mind” jõudis poelettidele 2009. aasta lõpus ning sellel leidusid näiteks lood “Äratatud hing” ja “Ükskord”.

Aastal 2011 andis lauljatar välja A Le Coq’i promoplaadi “Kiusatus”, kus peal viis uut laulu.

Niisiis, Ines on bändimeestega töötamas uue albumi kallal. “Väga tõenäoline on, et järgmise poole aasta jooksul see tuleb ka välja.”

“Me ei ole võtnud endale raudkindlat daatumit. Tahame teha rahulikult seekord, hästi hingega, nokitseda. Kuna paus on juba nii pikk olnud, siis ei ole enam vahet, kas see tuleb kolm kuud varem või kolm kuud hiljem,” rääkis lauljatar.

Singli “Maailm minu ümber kaob” kohta selgitas ta: “See on mulle hästi kallis lugu, kirjutatud väga emotsionaalsel hetkel minu jaoks. On sündinud väga orgaaniliselt ja hästi kiiresti. Mul on õudselt hea meel, et minu bändiliikmed ka noppisid kenasti selle loo tunde üles ja me leidsime talle õige aranzeeringu.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.