LAURI PIHLAP AVALDAS UUE SINGLI NING MUUSIKAVIDEO

Lauri Pihlap

Järjekordne singel, albumilt “LP”, kannab pealkirja “Looking Through a Glass Wall”.

“Aasta on olnud minu jaoks produktiivne,” ütleb Lauri. “Mul on väga hea meel, et suutsin kevadel lõpuks oma kauaoodatud teise stuudioalbumi välja anda. Viimase 6 kuu jooksul on raadiojaamadele saadetud 3 singlit- “Tugevam” ja “Aitab küll” minu plaadilt ning räppduoga Claim x Roki kahasse tehtud “Tahan unistada”,” räägib muusik.

“”Looking Through a Glass Wall” on minu esimene ingliskeelne singel peale 5 aastat. Laulule sai vändatud ka muusikavideo, minu soolokarjääri viies ning selle eest ütlen tänusõnad režissöör Maanus Masingule ning kaasprodutsent Semy Morgunile,” seletab loo esitaja ja autor ning lisab, et singel jääb selle aasta viimaseks. “Kindlasti tuleb neid aga tulevikus kauamängivalt veel,” lubab Pihlap.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.