KAISA NEITSOV AVALDAS DEBÜÜTSINGLI “KUI TULEB MINNA”

Kaisa Neitsov

Loo muusika on kirjutanud Paul Neitsov ja sõnad Aapo Ilves ning laul jutustab iseendaga üksi olemisest ja armsa inimese koju ootamisest.

“Hea on vahepeal tunda enda ümber vaba õhku ja üksiolemise-igatsemise nukrat ilu. Ja hea on kodus olla, kui saad vahepeal ära käia. Lihtsalt selle jaoks, et tagasi tulla, sest sul on, kuhu ja kelle juurde tagasi tulla. See on tähtis,” võttis poeet loo sõnumi lühidalt kokku.

Kaisa Neitsov on abikaasa Pauliga osalenud mitmetes erinevates muusikaprojektides. “Soovisime juba mõnda aega luua koosluse, kus Paul kirjutab muusika ja mina esitan seda,” kommenteeris uut sooloprojekti laulja ise. “Pidev otsimine ja muusikas enda leidmine on see, mis meid võlub. Ja kellega veel see teekond ette võtta, kui mitte oma armsamaga. Aeg tundub ka õige olevat,” lisas Kaisa.

Kaisa Neitsov on noor Pärnust pärit lauljatar, kes alustas laulmisega alustas lauluõpetaja Toomas Volli käe all. Aastal 2013 lõpetas ta Heino Elleri nimelise Tartu muusikakooli pop/jazz laulu erialal, kus tema õpetajaks oli Ursel Oja. 2013. aasta sügisel asus ta õppima Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemiasse jazzlaulu erialale ning on kuulunud ka ansambli Wilhelm koosseisu aastatel 2013-2015.

Paul Neitsov on Tartust pärit noor kitarrist ja laulukirjutaja. Ta on lõpetanud Heino Elleri nimelise muusikakooli ja õpib hetkel Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias jazzmuusikat. Pilli võttis ta kätte 12-aastaselt. Hetkel tegutseb Paul koolikaaslastest koosneva ansambli Wilhelm kitarristina. Wilhelm jõudis ka Noortebänd 2013 finaali ja Eesti laul 2014 finaali ja Eesti laul 2015 poolfinaali.

Oktoobri lõpus valmib laulule “Kui tuleb minna” ka muusikavideo, mille tegemist on võimalik Hooandja vahendusel toetada.

“Kui tuleb minna”:
Muusika: Paul Neitsov
Sõnad: Aapo Ilves
Laul – Kaisa Neitsov
Trummid – Kristjan Mängel
Kitarr – Paul Neitsov
Bass – Marti Tärn
Viiul – Anneli Oidekivi
Salvestatud Kultuurikatla stuudios muusikapäeval 1.oktoobril.
Salvestus, mix ja master – Madis Isand (Dominus Vox Productions)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.