HUVITAV KOOSLUS: DEMIE FEAT. GUSTAV “OOTAN VEEL”

Demie ja Gustav

Demie ja Karl Gustav Adamsoo üllitasid ühise singli “Ootan veel”.

“See on laul kõikidele üksikutele inimestele, kes alles ootavad seda õiget oma ellu…Kas kõigi jaoks ikka on kusagil keegi? PS. Kuulata võivad ka paarid,” selgitab Demie.

Karl Gustav Adamsoo, artistinimega Gustav, kogus kuulsust kevadel eetris olnud telesaates “Eesti otsib superstaari”. Tema augusti alguses ilmunud debüütsinglit “Aeg annab vastused” on YouTube’ist kuulatud üle 35 000 korra.

Demie eelmine muusikapala, tempokas “Meie aeg” valmis Anelle Tammega, kes – nagu Gustavgi – tänavusest staarisaatest osa võttis. Lugu jõudis raadio Uuno TOP 20-s kahel nädalal esikohale ning seda on YouTube’ist uudistatud enam kui 90 000 korda.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.