ANSAMBEL G.O.S.H. AVALDAS VIDEO LOOLE “PRETENDERS”

G.O.S.H.

Täna avaldas tüdrukutest koosnev ansambel G.O.S.H. kauaoodatud teise video – loole “Pretenders”.

Ansambli solist ja sõnade autor Anne Arrak ütleb: “”Pretendersi” lugu sündis väga kiiresti, nii sõnad kui ka muusikaline pool umbes tunni-paariga – see justkui voolas minust välja. Singel räägib inimestest, kes üritavad peita oma tõelist palet, kartes, et ühiskond neid muidu ei aktsepteeri. Seetõttu nad teesklevad ja teevad kõik selleks, et hallist massist mitte eristuda.”

“Lugu sai meil valmis juba eelmisel suvel, kuid stuudiosse jõudsime sellega alles nüüd. Oleme loo produtseerimisel olnud julgemad ning katsetanud elektroonilise muusika elementide sissetoomist oma muusikasse,” lausub bändi looja ja trummar Hele-Riin Uib.

Sel korral otsustasid tüdrukud singli välja anda koos videoga, mille autoriks on Gita Siimpoeg, kes tegi ka naiste esimese singli “Blind Awake” video.

Juba lähiajal on oodata tüdrukute esimest EP-d. Hoidke silm peal G.O.S.H.-i Facebooki lehel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.