KUULA UKU SUVISTE SINGLIT “OUT OF THUNDER”!

Uku SuvisteUku Suviste esitles esmaspäeval ETV “Terevisioonis” ja Star FM-i hommikuprogrammis uut singlit “Out of Thunder” (kuula artikli allosast).

Kel huvi lugu otseesituses kuulata, võib laupäeva hilisõhtul seada sammud Tallinna klubisse “Teater”, kus Uku esineb koos live-bändiga. Samuti astub laulja pühapäeval kell 17 Nordea Kontserdimaja lavale – seal toimub üritus “JJ-Street Baltic Session 2015” ning esineb ka Wild Disease.

Uku rääkis Star Fm-ile, et osaleb heategevuslikus projektis “Walt Disney kaunimad animafilmide laulud”. “Just sellise pealkirjaga ilmub üks album, kus astuvad üles väga paljud eesti lauljad, kes laulavad Walt Disney lugusid, et sellega toetada Vähiliitu,” rääkis laulja ja lisas, et 22. novembril toimub selle projekti raames kontsert Nordea Kontserdimajas.

Oktoobri lõpust saab aga Suvistet näha uues, elu väärtustavas teleseriaalis “Üheotsapilet”. “Ma luban, et see paneb teid mõtlema,” vihjas Uku.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.