TÕNIS MÄGI JA KARL-ERIK TAUKAR ASTUVAD AASTA LÕPUS KOOS LAVALE

Karl-Erik Taukar ja Tõnis Mägi

Tõnis Mägi, Karl-Erik Taukar ja Estraadiraadio annavad koos aastalõpukontserte “Kella kuuest Koiduni!”.

Aastalõpukontserdid toimuvad 26.-30. detsembrini üle Eesti. Artistide esmakordne koostöö toob kuulajateni hoogsa kava, kus märksõnadeks on energia, hitid ja põnevad seaded. Artiste saadab kuum ja moodne poporkester nimega Estraadiraadio.

“On vaid puhas rõõm musitseerida koos muusikutega, kes tajuvad üksteist ja publikut. Estraadiraadio on just selline orkester. On au ja privileeg astuda lavale võrratute muusikute ja noore andeka laulja Karl-Erik Taukariga selle aasta detsembris,” ütles Tõnis Mägi.

Estraadiraadio asutati aastal 2006. Nad olid Tõnis Mägi kaaslasteks tema juubelikontsertidel ning nende repertuaarist leiab stiilset omaloomingut, maitsekaid ja isikupärased seadeid levimuusika kullafondist läbi nelja möödunud kümnendi. Muusikute energiline ja tipptasemel esitus tõotab alati suurepärast elamust.

Tõnis Mägi on üks legendaarsemaid muusikuid, kelle loominguline ja artistlik panus kogu Eesti muusikasse on kustumatu. Mägi on osalenud mitmetes ansamblites, näiteks Muusik Seif ja Ultima Thule. Mehe loomingusse mahub ligi paarkümmend kauamängivat ning ta on osalenud ka teatriprojektides. Mägi on saanud kõrgeid tunnustusi nagu Valgetähe IV klassi teenetemärk, Riigivapi III klassi teenetemärk ning pälvinud Eesti muusikaauhinna “Panus elutöö eest”.

“Ootan koostööd Tõnise ja Estraadiraadio bändiga suure põnevusega. Võimalusi selliste muusikutega koos tuurile minna ei ole palju. Usun, et ka aastalõpuaeg on täpselt õige sellise kooslusega esinemiseks,” ütles Karl-Erik Taukar.

Karl-Erik Taukar on meie nooremast põlvkõnnast üks andekamaid esindajaid, kes on lühikese aja jooksul jõudnud meie muusikamaailma paremikku. See oli aastal 2013 kui ta osales näosaates ja juba käesoleva aasta alguses võttis ta vastu Eesti muusikaauhindade galal tunnustused aasta meesartist ja aasta popalbum. Avatud maailmavaade ning sõbralik ja vahetu suhtumine käivad temaga alati käsikäes ning seetõttu on ta leidnud ka väga palju austajaid.

Laval:
Tõnis Mägi
Karl-Erik Taukar
Tanel Aavakivi – trompet
Vallo Mänd – trompet
Artur Kiik – tromboon
Karl Laanekask – kitarr
Indrek Mällo – basskitarr
Priit Sootla – klahvpillid
Andrus Lillepea – trummid
Margus Tammemägi – löökpillid

Toimumiskohad:
L. 26.12. kell 19.00 – Paide kultuurikeskus
P. 27.12. kell 17.00 – Mooste folgikoda
E. 28.12. kell 19.00 – Pärnu kontserdimaja
T. 29.12. kell 19.00 – Vanemuise kontserdimaja
K. 30.12. kell 19.00 – Nordea kontserdimaja

Pääsmed Piletilevist.

2 kommentaari

  1. 13. okt. 2015 @ 11:03

    […] kes läheb detsembri lõpus Tõnis Mägi ja Karl-Erik Taukariga kontserttuurile, üllitas uue loo “Saabun tuleval […]

  2. 13. okt. 2015 @ 11:06

    […] kes läheb detsembri lõpus Tõnis Mägi ja Karl-Erik Taukariga kontserttuurile, üllitas uue loo “Saabun […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: