SAAGE TUTTAVAKS: TIM BLUZ!

Tim BLUTZ

Eesti moedisainer ja seltskonnategelane Tim BLUZ avaldab peagi teise singli ja valmistab ette aasta lõpus ilmuvat debüütalbumit.

Tim BLUTZTim, kes on juba lapsepõlvest tundnud huvi disaini, modellinduse ja paljude muude valdkondade vastu, tõdeb, et muusikal on tema südames alati eriline koht olnud: “Muusika aitab mul väljendada seda, mida sõnadega pole võimalik.”

“Seitsmeaastaselt hakkasin käima klaveritundides ning üheteistkümneselt kirjutasin oma esimese laulu. Paar aastat tagasi valmis koostöös “Eesti otsib superstaari 2008” võitja Jana Kasega laul “Wait For You”, mis on ka Jana viimasel albumil (“Skizo Fairytale”, 2013 – MP).”

“Idee muusikalise projekti jaoks tekkis mul juba ammu, kuid lükkus erinevate asjaolude tõttu edasi. Sellel suvel (oma 22. sünnipäeva puhul) avaldasin oma esimese singli, mille nimeks sai “Cola”. Lugu on päris filosoofiline – see räägib sellest, mis on tähtis, eluõnnest. Ma õppisin, et tuleb võtta päev korraga ja nautida ilu meie umber.”

Noormees on bändiga lõpetamas esimese albumi salvestamist. “Tegelt on see pigem mixtape, omapärane soolo-eksperiment. See on väga isiklik, nagu päevik, ma kirjutasin ehtsatest asjadest mis toimusid minu elus viimase aja jooksul. Praegu ei saa rohkem infot avaldada, aga võin öelda, et album ilmub aasta lõpus ja teine singel tuleb juba varsti! Meil on kindlasti plaanis presentatsiooni teha.”

Tim BLUZi tegemistega saab end kursis hoida Facebooki kaudu.

1 vastus

  1. 31. dets. 2015 @ 13:14

    […] teemal: Saage tuttavaks: Tim Bluz! […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: