TAUKARI UUS VIDEO KOGUS 24 TUNNIGA OHTRALT VAATAMISI

Karl-Erik TaukarKarl-Erik Taukari teisipäeva õhtul avalikustatud muusikavideo singlile “Segased lood” kogus esimese ööpäeva jooksul 20 229 vaatamist.

Muusiku sõnul on tegu mõtliku ja tugeva sõnumiga looga, mis räägib lähedastest suhetest ja nende keerdkäikudest. “Video filmimise tarbeks tuli mul terve see lugu tagurpidi selgeks õppida. Nii kõlab see nagu midagi Julio Iglesiase repertuaarist – “Dool Desages O, Dool Desages O,” tõdes Taukar.

“Segased lood” on tema muusikaauhindu võitnud debüütalbumi “Vääramatu jõud” kuues ja viimane singel. Plaadilt on varem ilmunud singlid “Seitsme tuule poole”, “Vastupandamatu”, “Kell kuus”, “Päev korraga” ning “Kõik kordub”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.