KANAL 2-S SELGUVAD KÜMNENDI SUURIMAD KODUMAISED MUUSIKAHITID

Koit Toome ja Getter Jaani

Täna, 24. septembril kell 20 näitab Kanal 2 kahetunnist edetabelisaadet “Kümnendi suurimad muusikahitid”, mis paneb ritta 50 viimaste aastate kõige enam mängitud raadiohitti.

Eesti Autorite Ühing koostas spetsiaalselt selleks saateks edetabeli lauludest, mida on alates 2008. aasta algusest Eesti suuremad raadiojaamad kõige rohkem mänginud. Arvesse lähevad ainult eesti lood – aga ka need palad, mille meloodia pärineb välismaalt, kuid mis on eesti keeles siiski tuntuks lauldud.

Palju üllatusi pakkuvat pingerida kommenteerivad ning oma enda hittide senirääkimata taustalugusid paljastavad armastatud muusikud nagu Hendrik Sal-Saller, Maarja-Liis Ilus, Koit Toome, Liisi Koikson, Ivo Linna, Getter Jaani, Sven Lõhmus, Elina Born, Karl-Erik Taukar jpt.

Nii näiteks avaldab Sven Lõhmus, millised ta hitid on saanud inspiratsiooni tema magamistoa katuseaknast. Maarja-Liis Ilus meenutab, milline viimaste aastate üks suuremaid üllatushitte jõudis temani just läbi ehituspoiste. Laura Remmel räägib, miks ta pidi keskkooli lõpuaktusele minema ühe Eurolauluga seotud kleidiga. Koit Toome arutleb, miks üks ta suurim hitt poleks üldse pidanud menulooks saama.

Muusikaline erisaade “Kümnendi suurimad muusikahitid” on Kanal 2 eetris täna õhtul kell 20:00, kohe pärast “Reporterit”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.