SHANONILT ON OKTOOBRIS OODATA UUT LAULU

Taavi ImmatoAnsambli Shanon solist Taavi Immato rääkis raadio Sky Plus hommikuprogrammile, et bändilt on oktoobri esimeses pooles oodata uut singlit.

Laul peaks ilmuma oktoobri teisel nädalal (5.-11. okt.).

Hetkel aktuaalse singli “Ootan ööd” (mis tõi Shanonile teist aastat järjest raadio Sky Plus suvehiti tiitli) kohta pajatas Immato, et temal ja kitarrist Janek Harikul võttis loo tegemine aega umbes aasta. Nad tegid sellest mitu varianti ja lõppviimistlus jõudis avalikkuseni maikuus.

2 kommentaari

  1. 10. okt. 2015 @ 0:49

    […] solist Taavi Immato ütles 22. septembril raadio Sky Plus hommikuprogrammis, et Shanon avaldab oktoobri teisel nädalal uue laulu. MuusikaPlaneet uuris reedel bändi loojalt ja kitarristilt Janek Harikult, kui kaugel asjad […]

  2. 10. okt. 2015 @ 0:50

    […] solist Taavi Immato ütles 22. septembril raadio Sky Plus hommikuprogrammis, et Shanon avaldab oktoobri teisel nädalal uue laulu. MuusikaPlaneet uuris täna bändi loojalt ja kitarristilt Janek Harikult, kui kaugel asjad omadega […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: