KARL-ERIK TAUKARIGA EESTI MUUSIKAST

Karl-Erik TaukarMuusikaPlaneet on sel kuul Sandra Sillamaa, Demie, Janno Reimi, Merlyn Uusküla, Taniel Varese ja Helen Adamsoniga arutlenud kodumaise muusika teemadel. Täna vastab samadele küsimustele eelmise aasta lõpus debüütalbumi “Vääramatu jõud” välja andnud Karl-Erik Taukar.

Kui palju end kodumaise muusikaga kursis hoiad (mis laadi muusikat üleüldiselt kuulad)?

Üldiselt hoian end Eesti muusikaga hästi kursis. Ise kuulan muusikat üsna seinast-seina – Ultima Thulest Liisi Koiksonini.

Kas jõudsid suvel mõne eesti artisti/bändi kontserdile?

Põhiliselt nägin sel suvel eesti artiste erinevatel festivalidel ja üritustel pärast enda esinemist või lavaleminekut oodates. Oli paar kohta, kuhu oleks tahtnud jõuda, aga olin sel ajal ise laval.

Millised eesti lood hetkel kõige enam meeldivad?

The Suni “Õnne valem” tuleb esimesena pähe. Seda ilmselt ka seetõttu, et olime Vestidega tuuril ja lugu sai üsna tuttavaks. 🙂 Viimasel ajal pole sellist kõiki raadiojaamu vallutanud hitti tekkinud, kuigi tugevaid lugusid üllitatakse kogu aeg.

Sinu enda plaanid lähiajaks – kas on oodata uut laulu, videot, plaati või mõnes huvitavas projektis osalemist?

Võin öelda, et juba üsna pea võib mind näha ühes põnevas projektis. Kui aeg õige, annan sellest kindlasti ka märku. Juba alanud nädalal ilmub albumi “Vääramatu jõud” viimase singlina laul “Segased lood”. Plaadimaterjali demotamine juba käib, aga selle aasta sees ilmselt kauamängivat ei ilmu. Hetkel olen koos bändiga võtnud sihiks siiski võimalikult paljudel lavadel esineda.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.