“TUDENGILAUL 2015” VÕITJA MOODY OCEAN AVALDAS ESIMESE KAUNI SINGLI

Moody Ocean

Tänavuse suurejoonelise bändide konkursi “Tudengilaul 2015” võitja avaldas ilusa singli nimega “Your Highness”.

Pop/Rock/Blues bänd Moody Ocean on hetkeks tegutsenud veidi alla aasta, nende esimene singel “Your Highness” valmis koostöös Eestis resideeruva USA muusikaprodutsendi Charlie Chastainiga, kes on teinud koostööd mitmete nimekate muusikutega, nende hulgas B.B Kingi, Ringo Starri ja R.E.Miga.

Bändi on iseloomustatud kui ansamblit, mis võttis žürii ammulisui vaatama ja kuulama. “Midagi oma olemuselt ja eksistentsilt nii värsket, kuid kõlavate kitarrisoolode saatel viidi kuulaja kohe kuhugi kaugesse aega, tolmusesse salooni või kõrbesse, meeleolu sinine ja hing ihkamas bluusiseid noote. Just seda pakub teile oma tähelennu stardiplatvormilt edasi tormav bluusroki kollektiiv MOODY OCEAN!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.