RD PROJECT JA KATRIN RUUSE AVALIKUSTASID LOO “NEVER SAY GOODBYE” EESTIKEELSE VERSIOONI

Katrin RuuseKatrin Ruuse, kes on osalenud saates “Eesti otsib superstaari” ning muusik Ardi Kaljuvee tõid sellel kuul avalikkuse ette klubiloo “Never Say Goodbye”, millest on nüüd valminud eestikeelne versioon “Jahitav”.

Tegu on kaasahaarava palaga, mille produtsendiks on Lenny LaVida ehk Lauri Lembinen. Sõnad ja viisi lõi Ardi Kaljuvee.

Katrin on öelnud, et muusika on tema jaoks parim eneseväljendusviis. “Laulmine on minu jaoks vabastava mõjuga, saan endast kõik emotsioonid välja laulda. Ma arvan, et ma tegelengi muusikaga sellepärast, et vahepeal koguneb tundeid ja mõtteid liiga palju ning tahan kõik endast välja saada, sest vabadus teeb õnnelikuks ja muusika ongi minu jaoks vabadus,” leiab Ruuse.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.