TRAD.ATTACK! SÕIDAB TÄNA VENEMAALE JA ESINEB MAINEKAL SHOWCASE-FESTIVALIL V-ROX

Trad.Attack!

Värske plaadi üllitanud ja Viljandi pärimusmuusika festivalil tuhandetele esinenud Trad.Attack! kutsuti mainekale showcase-festivalile V-ROX.

Täna suundub vaid 1,5 aastat tegutsenud Trad.Attack! taas Venemaale, kus sellel suvel on esinetud juba kolm korda. Seekord on põhirõhk V-ROX showcase-festivalil, millele on aluse pannud legendaarne ansambel Mumiy Troll.

V-ROX festival toimub 28.-30. augustini Vladivostokis. Festival on rahvusvaheline ning võõrustab esinejaid Lõuna-Koreast, Hiinast, USA-st, Venemaalt, UK’st, Jaapanist jne. Lisaks Trad.Attack!’ile astub festivalil üles ka teine Eesti bänd Junk Riot ja eestlastele tuttav Läti bänd Instrumenti. Festivali põhirõhk on uue muusika ja talentide tutvustamisel ning kohale tulevad delegaadid ja muusikatööstuse esindajad, kes tegelevad Aasia turul.

V-ROX korraldajad nägid Trad.Attack!’ i kontserti Tallinn Music Week 2015 raames ning tegid ettepaneku tulla Vladivostoki. V-ROX korraldajad: “Me sattusime Trad.Attack! kontserdile juhuslikult ning ei plaaninud pikalt kuulata, kuid bändi originaalsus ja publiku ekstaatiline reaktsioon hoidis meid kontserti lõpuni. Meil on hea meel, et V-ROX festivali publikul on võimalik kogeda sama!”

Lisaks festivalile kutsuti bänd esinema ka värskelt avatud klubisse Mumiy Troll, mis asub Moskvas paarisaja meetri kaugusel Punasest Väljakust. Pärast kontserte Venemaal suundub Trad.Attack! Valgevenesse, kus esinetakse vabaõhu festivalil Kamianitsa, Minskis.

Trad.Attack! suvelõpu tuur:
25. august: Mumiy Troll Music Bar, Moskva (Venemaa)
28.-30. august: V-ROX Festival, Vladivostok (Venemaa)
1. september: Club 16 Tonn, Moskva (Venemaa)
3. september: Erarta, St.-Petersburg (Venemaa)
5. september: Kamianitsa Festival, Minsk (Valgevene)

Vaata Trad.Attack!-i värsket live-videot:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.