STAARISAATE KATRIN RUUSE JA ARDI KALJUVEE ÜLLATAVAD KLUBILOOGA

Katrin Ruuse

Katrin Ruuse, kes on osalenud saates “Eesti otsib superstaari” ning muusik Ardi Kaljuvee said valmis värske klubiloo “Never Say Goodbye”.

Tegu on kaasahaarava palaga, mille produtsendiks on Lenny LaVida ehk Lauri Lembinen. Sõnade ja viisi autor Ardi iseloomustab lugu nii: “Antud laulu puhul tulid viis ja sõnad kuidagi kiirelt ja loomulikult. Kindlasti annab loole palju juurde Katrini mõnusalt sume lauluhääl ja emotsioonid. Katrini puhul on kaugelt näha, et tegu on hingelt muusikuga.”

Ka Katrin ise tõdeb, et muusika on tema jaoks parim eneseväljendusviis. “Laulmine on minu jaoks vabastava mõjuga, saan endast kõik emotsioonid välja laulda. Ma arvan, et ma tegelengi muusikaga sellepärast, et vahepeal koguneb tundeid ja mõtteid liiga palju ning tahan kõik endast välja saada, sest vabadus teeb õnnelikuks ja muusika ongi minu jaoks vabadus,” leiab Katrin.

Lugu “Never Say Goodbye” on täis emotsioone ja kirge ning Ardi loodab, et ka kuulaja leiab sellest palju positiivset.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.