KUULA LAIKA VIRGINI SINGLIT “VOICE IN MY HEAD”!

Laika VirginAlternatiivroki ansambel Laika Virgin üllitab septembris LP “-+-=+” ning andis maitseprooviks välja singli “Voice In My Head”, mida saab endale ka tasuta alla laadida.

Raadio 2 poolt Nädala Singliks valitud “Voice In My Head” kirjutati bändi bassimehe ja asutaja Indrek Upsi sõnul esialgu küll inimsuhetest, kuid seakatku uudiste keskel võttis loo sõnum ootamatu uue suuna.

“Arutasime ükspäev omavahel, et mis võiks toimuda katkuhaige sea peas. Deliirse alatooniga ja kaotusest rääkiv “Voice In My Head” hakkas tunduma vaeste põssade konteksti justkui loodud. Kui seni on katku tõttu hukatud sigu käsitletud kõigest majandusliku ja keskkonnaprobleemina, võiks meie lugu meelde tuletada, et sead on koertega sama arukad elusolendid ning katkusigade näol ei ole tegemist pelgalt jäätmega,” ütles Ups.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.