ELINA BORN OTSIB BÄNDI

Elina BornLauljatar Elina Born otsib oma bändi liikmeid.

“Ma tean, et on väga palju noori muusikuid. Ehk on teie seas ka selliseid, kellel võib-olla ei ole võimalust olla kuskil bändis ja laval musitseerida, aga kõik eeldused selleks on olemas,” selgitas Elina, miks ta bändi liikmeid otsib.

Kõik osavad pillimängijad saavad bändi liikmeks kandideerida 1. septembrini. Selleks, et endast teada anda, tuleb valida Borni repertuaarist omal valikul kaks lugu, filmida need üles ja saata aadressile elina@star.ee.

“Anna endale täiesti vabad käed, filmi kasvõi seebikarbiga ja maini enne mängimist igaks juhuks mis lugudega on tegemist,” julgustas Born.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.