CATHOUSE RADIO AVALDAS AUGUSTIBLUUSI EEL SINGLI JA ANIMEERITUD VIDEO

Cathouse Radio

Cathouse Radio valmistas Augustibluusi eel animeeritud video oma kolmandale singlile “Silly Little Games”.

Soojamaine “Silly Little Games” on tugevalt mõjutatud New Orleansi tänavamuusikast, stuudios mängitud pille on rohkem, kui bändimeestel käsi – pesulauast balalaikani ning congast trompetini. Viimase, trompetiga, aitas Tanel Aavakivi ning doo-wop taustavokaali laulis Signe Hansen. Video animatsiooni on teinud bändi vokalist-suupillimängija Alar Kriisa isiklikult. Lugu on salvestatud Slim Music Stuudios, järeltöötluse on teinud Janek Kivi (Heliala).

Cathouse Radio on Tartu bänd, kelle muusika on tugevalt mõjutatud New Orleansi ja Chicago bluusist, vürtsitades seda roki, kantri ja isegi pungiga. Nende kõlale annab iseloomuliku joone Alar Kriisa žiletitedadega tuunitud hääl ja draiviv suupill ning Vilho Meieri agressiivne ja tugev kitarrimäng. Oma kindla gruuvi annavad Madis Fuchs bassil ja Kalle Kindel trummidel.

Singel on juba kolmas albumilt “It’s Gonna Be a Long Ride”, mis ilmus läinud aasta detsembris. Esimene singel “Next Big Thing” sai hea vastuvõtu nii Eestis kui võõrsil, leidis raadioeetriaega ka Briti eraraadiojaamades. Teine singel “This Ol’ Blues” valiti Raadio 2-e nädala singliks ning selle YouTube videost võib näha 2014. aasta baltikumi suurima bluusifestivali Bliuzo Naktys etteastet. Album on endiselt saadaval Apollo raamatupoodidest, samuti iTunes’ist ja Spotify’s.

Cathouse Radiot on võimalik näha kontserti andmas 29. juulil Pärnu Bluusipäevadel kell 18.00 ning 31. juulil Augustibluusi pealaval piiskopilinnuses kell 18.00.

Bänd Facebookis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.