MART MÜÜRISEPP SALVESTAS SUVELAULU

Mart MüüriseppEelmise aasta detsembris telesaate “Su nägu kõlab tuttavalt” kolmanda hooaja võitjaks pärjatud näitleja Mart Müürisepp on saanud valmis loo “Rannakuningas”, mille autoriks Olav Osolin ja mis räägib tõelise rannahundi lõbusatest suvetegemistest.

Lugu valmis Osolinil juba eelmisel suvel, aga siis tuli juba sügis peale ja oodata tuli järgmist suvesooja. Samuti ei leidnud ta pikka aega õiget lauljat. Lõpuks aga prahvatas: miks mitte Mart Müürisepp? Mart oli otsemaid nõus ja siin see lugu ongi! Seda enam, et tegu võib väga vabalt olla viimase asjaga, mis noorsand siinmail korda saadab enne, kui Hollandisse elama ja töötama siirdub.

“Rannakuningas”:

  • Vokaal: Mart Müürisepp
  • Taustavokaal: Vivi Maar, Viveli Maar, Anet Vaikmaa
  • Muusika ja tekst: Olav Osolin
  • Seade ja fonogrammi teostus: Heini Vaikmaa
  • Produtsendid: Heini Vaikmaa ja Olav Osolin
  • Foto: Heiki Laan
  • Artwork: Kerstin Kessu Raidma
  • Tehniline abi: Taavi Vaikmaa

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.