ANSAMBEL ANGUS AVALDAS UUE SINGLI

Angus

Eesti reggae ja ska muusika bänd Angus avaldas uue suvise singli “Südamesalat”.

Loo muusika ja sõnade autoriks on ansambli solist Anton Ventsel. “Armastus on justkui salat – seda liiga kiiresti sööma sukeldudes võib avastada sealt nii mõnegi ussikese,” võtab autor tabavalt kokku laulu sõnumi.

Angus annab kontserdi ja tähistab uue singli väljalaskmist XXIII Viljandi Pärimusmuusika Festivalil, 26. juulil kell 20:00 Kultrahoovis. Kuku Raadio teeb Viljandi kontserdist ka otseülekande. Lisaks sellele on võimalik bändi lähiajal oma silmaga näha ja kõrvaga kuulda 15. augustil toimuval Augustiunetuse festivalil Pärnus.

Angus loodi 2010. aastal Viljandis ning viljeleb heatujulist reggae ja ska muusikat. Bänd on jaganud lava paljude tuntud muusikutega ja koosseisudega, näiteks Külalised, Bombillaz, Uus Energia, Tommyboy, Hjalmar, Orelipoiss, Def Räädu jt. 2014. aastal ilmus esimene plaat “Angus”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.