RAHVUSVAHELIST TUNTUST KOGUNUD MIAMEE ANDIS VÄLJA UUE SINGLI “BARE AND BLUE”

Liina Saar

Tänavu Tallinn Music Weekil ja Jazzkaare festivalidel välismaiste muusikakriitikute ohtraid kiidusõnu pälvinud elektrooniline jazzbänd MiaMee üllitas loo “Bare and Blue”.

Kirjanik Jan Kausi sulest tulnud sõnade ja grupeeringu solisti Liina Saare loodud muusika viib mõtted vabaduse radadele. Lugu räägib lõputust edasiliikumisest, rahutust eluvaimust ja millegi suurema otsimisest – ühe ilusa hinge teekonnast, märgib bänd.

Laulja arvates on “Bare and Blue” üks mõnus kulgemise lugu. “Seda võiks kuulata valjusti ja lasta ennast muusikal kanda… Janiga oleme juba varem paaril korral kokku puutunud ja otsustasime katsetada, et milliste sõnadega tema kuuleks seda viisi. Väga põnev on koos töötada inimestega erinevatelt elualadelt ja oma ideid niiviisi kokku sulandada,” meenutas Saar loo sündimist.

MiaMee liikmed on juba ilma teinud muusikud, klahvpillidel laseb oma jõulisema poole käiku rahvusvaheliselt enim auhinnatud pianist Taavi Kerikmäe ning kitarridel Mart Soo, kelle nimi jazzimaailmas samuti tutvustamist ei vaja.

MiaMeed on kutsutud ka Eesti Emiliana Torriniks või Björkiks. Oma debüütalbumi “Some Other Me” andis ansambel välja eelmise aasta kevadel ning esmast tuntust koguti Eesti Laulu finaali jõudes looga “Fearlful Heart”.

Vabadusehõngulist singlit saab elavas esituses kuulda sellel laupäeval Lätis Positivuse festivalil 18. juulil kell 13:15 Palladiumi (Tallinn Music Weeki) laval.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.