CURLY STRINGSI HITTLAUL “KAUGES KÜLAS” SAAB LÕPUKS MUUSIKAVIDEO

Curly Strings

Curly Strings annab järgmisel kolmapäeval, 15. juulil kell 20 Tartu lauluväljakul eksklusiivse kontserdi, mille käigus salvestatakse muusikavideo loole “Kauges külas”.

Viimase aasta jooksul laineid löönud ansambel Curly Strings on ette võtnud suurejoonelise projekti: tuua Tartu lauluväljak rahvast täis ja koos nendega filmida video nüüd juba kultuslaulule “Kauges külas”. “Oleme ammu mõelnud sellele loole videot teha, kuid kartsime ka natuke – laul on nii paljude inimeste südamed võitnud ja ootused on suured,” ütleb ansambli laulja ja viiuldaja Eeva Talsi. “Koos Kristiina Ehiniga (sõnade autor) jõudsime mõtteni salvestada video koos publikuga, et anda edasi loo rahvalaululikku iseloomu.”

Video võetakse üles koostöös GoPro Eestiga. Kaamerad pannakse kõikjale, ka kuulajate sekka, et jäädvustada publiku seas olemise ja üheskoos laulmise emotsiooni.  “Kõik, kel GoPro kaamera endal olemas, võtku kaasa! Kasutame ka rahva poolt filmitud materjali,” kutsub kitarrist Jalmar Vabarna fänne üles.

Vaata Eeva Talsi üleskutset YouTube’is:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.