LAURA JUNSON & THE JETH AVALDAS SUVISE SINGLI

Laura Junson & The Jeth

Ansambel Laura Junson & The Jeth avaldas täna kolmanda singli enda esimeselt kauamängivalt helikandjalt. Singel kannab nime “Summer” ning seda on võimalik kuulata bändi Soundcloudi lehelt, iTunes’ist, Spotify’st ja Deezerist.

Lugu “Summer”, mis on oma loomult sama elav, sündmusterohke ja lühike nagu Eesti suvigi, pärineb Laura Junson & The Jeth veebruaris ilmunud debüütalbumilt. Lisaks bändi põhikoosseisule teeb loos kaasa trompetimängija Allan Järve.

Laura Junson & The Jeth “Summer”:

  • Sõnad: Laura Junson
  • Muusika: Laura Junson
  • Salvestus: Kaur Kenk, Erko Niit
  • Mix: Ago Teppand
  • Master: Minerva Pappi (Chartmakers)

Laura Junson & The Jeth’i looming on sündinud Laura Junsoni ja ansambliliikmete vahelise sujuva koostöö tulemusena, kus põimuvad omavahel pop- ja improvisatsiooniline muusika. Bändiliikmed ise on muusikat iseloomustanud järgmiste märksõnadega: soulful, progressive, indie-folk-kantri-pop. Helikandjalt saab kuulda enamjaolt Laura Junsoni kui ka Erko Niidu uudisloomingut, mis pole seni veel laiema avalikkuse ette jõudnud. Laulutekstid on kirjutatud Laura Junsoni poolt. Kõiki ansambli liikmeid seob ühine muusikaline tunnetus ja hingamine, mis on üsnagi kauaaegse koostöö vili.

Ansamblisse kuuluvad: Laura Junson (vokaal, kitarr), Erko Niit (vokaal, kitarrid) ja Heikko Joseph Remmel (bass), Joel Rasmus Remmel (klahvpillid), Tõnu Tubli (löökpillid).

Debüütplaadil on kaasategevad veel ka Villu Talsi (mandoliin – Curly Strings), Eeva Talsi (viiul – Curly Strings), Allan Järve (Raul Sööt Deeper Sound, Pae Kollektiiv).

Külasta ka Laura Junson & The Jeth kodulehte.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.