CURLY STRINGS KORRALDAB OMA JAANIPEO!

Jaanipidu

Täna õhtul toimub rohkete muusikaauhindadega pärjatud Curly Stringsi vaimses kodus – Varbuse Muusikamõisa õuel üks omamoodi Jaanipidu. Ilus ilm, pargis puude salus Metsarestoran, jaanituli, ühislaulmine mõisaperemehe pilli saatel ning loomulikult CURLY STRINGS ja ROBIROHI on just need põhjused, miks minna peole Varbusele.

“Mõtlesime, et sel aastal võiks jaanipeo nii endale kui teistele pisut erilisemaks muuta. Kuna massijaanituled meid endid ei köida siis otsustasime, et korraldame ise oma jaanitule ja teeme nii, et seal oleks hea muusika, hea söök, hea jook ja lihtsalt mõnus olla,” kirjeldab ideed Curly Stringsi laulja ja viiuldaja Eeva Talsi.

Jaanituli Varbuse Muusikamõisas avab oma väravad täna õhtul kell 18.00. Hoogne pidu kestab kella üheni öösel.

Piletid saadaval Piletilevis ja tund enne algust kohapeal.

***

Viimase aastaga kõrge tähelennu teinud Curly Strings koosneb andekatest ja mitmekülgsetest muusikutest, kelle ühine maitse on nende edu alus. Muusika – instrumentaallood ja laulud on ansambliliikmed loonud ise koostöös viljakate Eesti poeetide ja poetessidega, mis on kaasahaaravad, võiks isegi öelda, et vaatemängulised ja ühiskondlikul tasandil tabava lüürikaga. Neis on piisavalt pärimust, piisavalt kantrit ja piisavalt siirast esitust.

ROBIROHI on neljaliikmeline ansambel Tallinnast, kes mängib akustilistel keelpillidel bluegrass (ehk traditsioonilise kantri laadset) muusikat. Nende repertuaari kuulub traditsiooniline ja meloodiline bluegrassi, akustiline kantri, aga repertuaaris on ka gospellaule, rahvalikke palasid ja swingihõngulist kantrit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.