SUPERSTAARISAATEST TUNTUD JANA LIISA JOHANNSON JA IMRE SAARNA ÜLLITASID LOO “PÄEVAST, KUI SIND LEIDSIN”

Jana Liisa Johannson & Imre Saarna

Erinevatel aastatel telesaate “Eesti otsib superstaari” finaali jõudnud lauljad Jana Liisa Johannson ja Imre Saarna ühendasid jõud ja salvestasid dueti “Päevast, kui sind leidsin”.

Loo autorid Toomas Leis ja Erki Peinar räägivad loo valmimisest: “Meesvokalisti osas oli asi kohe alguses üsna selge,” sõnab Toomas. “Kuna teeme Imrega bändi Imre Saarna & The Beat, siis tundus igati loogiline lugu talle pakkuda. Üksjagu peamurdmist oli aga sobiva naishääle leidmisega, kuna vokaalpartii ei olnud kergemate killast – kõrges registris falsetiga kohad, mis tuli sujuvalt enda hääleks murda. Kaire Vilgatsi soovitusel jõudsin Jana Liisani, kes oli nõus lahkesti proovima. Tagantjärgi vaadates on Jana Liisa kohta öelda vaid kiidusõnu – äärmiselt musikaalne, põnevad hääletämbri nüansid ja julge improviseerija.”

Sõnade temaatika võtab kokku Erki Peinar: “Nagu väga paljud duetid, nii räägib ka see lugu armastusest, tunnetest ja teine-teise leidmisest. Tavaliselt toob saatus ise selle “õige” ootamatult meie ellu ning avab meis endis uusi tundmusi ja tahke.”

Imre oli üks Superstaari saate finaliste 2011. aastal, jõudes kaheksa parima hulka. Jana Liisal õnnestus end võistlustules aga isegi viiendasse finaalsaatesse laulda.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.