KRISTJAN KASEARU & THE HEFT FEAT. COOL D ANDSID VÄLJA UUE SUVESINGLI “VABADUS ELADA”

"Vabadus elada"

Kristjan Kasearu & The Heft feat. Cool D on välja andnud uue suvesingli “Vabadus elada”. Lugu on tehtud koos Cool D-ga, kes on väga lahedalt tajunud loo olemust ja kirjutanud sinna haarava räpiteksti, rõõmustab Kasearu suvesinglit välja andes.

“See on esmakordne kogemus bändi jaoks ühendada rock ja räppmuusika,” vahendab bänd ja lisab: “Tegime Cool D-le pakkumise, sest meile meeldib tema natuke agressivsem räpistiil, mis sobib konkreetse looga meie arust hästi. Meie kõigi jaoks tundub see lugu olevat ehe suvine autosõidulugu! Kuna meie Eesti suvi on niigi lühike, siis nautige seda suve ja vabadust.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.