LAURI PIHLAPIL ILMUS UUS SINGEL “AITAB KÜLL”

Lauri Pihlap

Tegemist on järjekordse singliga maikuus ilmunud teiselt stuudioalbumilt “LP”.

“Minu jaoks on see üks kaval lugu,” ütleb Lauri uue laulu kohta.

“Tõenäoliselt huvitavamaid tekste, mille siiani kirjutanud olen,” arvab artist ning lisab, et esmakuulamisel võib jääda mulje, et jutt käib lihtsakoelisest suhtedraamast. Kas kõik on tegelikult ikka nõnda lihtne ja selge, jääb aga kuulaja enda otsustada.

“Olin juba enne albumi väljatulekut üsna kindel, et see pala võiks singlina ilmuda. Suvi on kohe käes ning laulu veidike laisk ja loksuv fiiling ning kerge reggae hõng peaksid päikeseliste ilmadega ideaalselt sobima,” räägib laulja.

“Aitab küll” näol on tegemist Lauri Pihlapi neljateistkümnenda soolosingliga ning üheksandaga 7. mail ilmunud plaadilt “LP”, mis on saadaval poodides ning digitaalsetel platvormidel nagu iTunes, Spotify, Deezer ning Rdio.

Värske singli autoriks on Pihlap ise ning laulu on ta kahasse produtseerinud Semy Morgun’iga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.