HEAVY-METAL BÄND HERALD LÕPETAS PIKA TSÖLIBAADI

HeraldEestis enda sõnul ainsana tõupuhast heavy-metalit viljelev bänd Herald lõpetas pikalt kestnud loometsölibaadi ja ilmutab uuelt albumilt “Masin” samanimelise singli.

Bänd sulgus stuudioseinte vahele juba 2014. aasta sügisel ning loobus igasugusest kontserttegevusest. Pärast pikka posimist, nõidumist ja nikerdamist näebki ilmavalgust esimene singel albumi nimilooga “Masin” ning 1. juunil algas ka albumi ettetellimine Nailboardi netipoest. Kolmas täispikk album ilmub 4. juulil.

Lugu “Masin” on erakordne, sest selle salvestamisel kaasas Herald esmakordselt vabatahtlikke ja fänne, kes said kaasa vile- ja marssijate kooris ehk Põrgubrigaadi Segakooris nagu bänd seda nimetab. Singli temaatika on sünge, kuid päevakajaline, käsitledes julma maailma masinavärgi pahupoolt.

Herald naaseb stuudiopimedusest avalikkuse ette juba sel laupäeval, 6. juunil klubis Tapper, kus esinetakse koos maailmakuulsa Iron Maideni ex-solisti Blaze Bayley’ga. Kontserdil tuleb kindlasti esitusele ka singlilugu.

Singel on tasuta kuulatav Youtube’ist ja bändi veebilehelt. Samuti saab juba tänasest singlit kuulata Spotify’st ning iTunesist. Heraldi uus album on üles võetud bändi enda poolt Besat stuudios ning selle on kokku miksinud ja masterdanud Kristo Kotkas Sinusoid stuudios.

Herald on:
Sven Varkel – laul
Egert Vandel – kitarrid, taustalaul
Tauno Nava – kitarrid, taustalaul
Meelis Endla – basskitarr, taustalaul
Jaan Liinat – trummid, löökriistad

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.