UUS EP ROOTSILT JA TEREPILT

Roots & Terep

Täna, 2. juunil ilmub Tartu duo Andres Roots & Raul Terep EP “Winter Is Coming”, mis sisaldab nelja lugu: ühte neist laulab külalisena Mikk Tammepõld, teist ameeriklane Bert Deivert ning kaks on instrumentaalid.

Koos Dramamama solisti Mikk Tammepõlluga on Roots ja Terep varem salvestanud Ten Years Afteri pala “Hear Me Calling”, mis ilmus mullu Outlaw Musicu välja antud Hurriganesi tribuutplaadil. Rootsis elav USA laulja ja mandoliinimängija Bert Deivert lõi kaasa juba ansambli Andres Roots Roundabout 2011. aasta albumil “Leigh’s Spider Jam” ning on Rootsi ja Terepiga korduvalt ka laval üles astunud – viimati selle aasta märtsis duo Soome-Eesti-Rootsi tuuri käigus Karlstadis.

EP tuleb müügile vaid duo kontsertidel ning selle ametlik ilmumispidu peetakse pühapäeval, 14. juunil Tartu bluusifestivalil Emajõe Bluus. Veel saab Rootsi ja Terepit suve jooksul kuulda 3. juulil Riias, 17. juulil Tamperes, 28. juulil Tartu Jaani kirikus, 29. juulil Pärnu Bluusipäevadel ja 31. juulil Intsikurmu Muusikafestivalil Põlvas.

Roots & Terep “Winter Is Coming” EP:

  1. “Winter Blues” feat. Bert Deivert
  2. “Spanish Run”
  3. “All In The Cards” feat. Mikk Tammepõld
  4. “Tea For Alex”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.