HELEN ADAMSON AVALDAS POSITIIVSUSEST PAKATAVA MUUSIKAVIDEO JA UUE LAULU

Helen Adamson "Dedication"

Lauljanna Helen Adamson avaldas uue singli “Dedication”, mis on järjekorras neljas laulja 2014. aasta oktoobris ilmunud debüütalbumilt. Loo autoriteks on Helen Adamson ja Robert Stanley Montes.

Helen: “Dedication” on minu albumilt minu jaoks üks tähendusrikkamaid laule. Kirjutasin selle pühendusega oma inimestele, inimestele kes mind inspireerivad ja annavad kõigele minu ümber tähenduse.

Loole valmis ka muusikavideo, mille konseptsiooni lõi Helen ise.

Helen: Loo video idee ja kontseptsioon tulid mulle pähe juba lugu kirjutades. Esialgu ei teadnud ma lihtsalt kuidas oma mõtteid ellu viia. Ühel varahommikul tuli mulle poolunes heureka moment ning panin koheselt kokku video esmase variandi. Loo video kannab väga tugevalt edasi laulu sõnumit. Loodan, et vaataja saab videost annuse positiivsust.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.